2018-11-30 206 views
一蘭的熱潮終於過去。終於沒有長長的人龍。其實一蘭就無選擇, 做死同一款拉麵。咁樣的確係可以易D控制食物的質素。湯底濃度, 油膩度,香蒜,蔥及麵硬度 , 呢D係個人喜好啦, 咁未食過咩都簡普通就岩嫁啦佢重有個秘製醬汁 即係辣粉。 唔食辣唔好加。普通都係辣辣地 利申 唔係好食得辣。有D後加配菜 加左隻蛋 拉麵配蛋係定律。揀左硬麵 一蘭的麵係屬於幼麵, 我覺得一般口感 可能係我個人問題啦個湯底係奶白色的豬骨湯底。係幾好飲 同一般拉麵店湯底不一樣。叉燒冇咩特別。同行朋友為左影碗底加左個飯。 係珍珠米 好煙韌 有飯香。米黎講係幾好食。加埋個湯又真係幾好食。不過飯既SIZE 唔多 。係好難可以飲得曬個湯底。而且飲完有D口乾。不過每個坐位都有個水龍頭位自己無限裝水飲。我覺得係食佢個服務同環境, 個人卡位係幾得意。
一蘭的熱潮終於過去。終於沒有長長的人龍。
佢重有個秘製醬汁 即係辣粉。 唔食辣唔好加。普通都係辣辣地
利申 唔係好食得辣。
有D後加配菜 加左隻蛋 拉麵配蛋係定律。
叉燒冇咩特別。

我覺得係食佢個服務同環境, 個人卡位係幾得意。
2018-11-27