拉茶定白咖啡?Why not both?!馬來西亞🇲🇾最令人熟悉,除左李宗偉,就係拉茶、白咖啡、肉骨茶————————————————👅大雜錦肉骨茶 ($145)👍🏻叫得大雜錦就當然乜都有啦!肉骨嘅有豬手、豬腳、雞腳、豬肚,配料仲有豆卜、金菇、油炸鬼同響鈴,索埋d湯汁就更加原汁原味啦👅椰香咖央多士 ($28)👍🏻食得馬拉菜點都要叫咖央多!香脆士多揸上一層厚厚咖央醬,椰香味十足,快d趁熱食啦🤤👅辣死你嗎配咖喱雞肉 ($58)👍🏻 青綠色嘅椰漿飯帶有淡淡斑蘭清香,配埋乾魚仔同花生,非常惹味👅話知你啦薄餅配素咖喱 ($58)👌🏻叫得咖喱飯就口痕想食埋薄餅配咖喱,素咖喱唔算好惹味🥘,可能因為其他野質素太高🤣👅馬來西亞拉茶 (+$16)👍🏻拉茶果種甜係無可抗拒,我覺得我飲10杯都唔會厭👅怡保白咖啡 (+$16)👍🏻白咖啡口感順滑,淡奶同煉奶應記一功,完全唔覺得自己飲緊咖啡咁————————————————💡 餐廳只收現金,cash is king💶📍蘇媽.蘇媽:旺角上海街618號地下G01號舖
拉茶定白咖啡?Why not both?!
————————————————
👅大雜錦肉骨茶 ($145)

👅椰香咖央多士 ($28)

👅辣死你嗎配咖喱雞肉 ($58)

👅話知你啦薄餅配素咖喱 ($58)

👅馬來西亞拉茶 (+$16)
👍🏻拉茶果種甜係無可抗拒,我覺得我飲10杯都唔會厭

👅怡保白咖啡 (+$16)

————————————————
💡 餐廳只收現金,cash is king💶
📍蘇媽.蘇媽:旺角上海街618號地下G01號舖