2021-04-25 162 views
我好少做食評架~🌸依到D野食真心好味,我同條仔叫左兩人set加包首先佢個肉醬意粉D醬唔會水汪汪咁,D肉都好多,意粉都幾煙韌唔會淋patpat,成個感覺都唔會話好多油,真材實料☺之後沙律都估唔到佢整得好好味,平時好多西餐廳對沙律唔太着緊,變相好難食。D沙律菜食得出好新鮮嘅,仲有隻溫泉蛋係到,變相又多一種口感層次跟住到肉la~件西冷排就我嫌佢太硬but係大約7,8成左右。。之後旁邊嘅肉(ps:唔記得左係咩)比西冷排好味D,but 我始終鍾意食擔擔肉,um而佢有骨。。。but anyway, ok👌嘅最後🍞🧀~好正好新其,蒜蓉芝士包就聽過,but 佢就蒜蓉芝士排包?!隻味出其都好match,芝士醬都好特出~仲可以叫半份,都唔細份架~
我好少做食評架~🌸
依到D野食真心好味,我同條仔叫左兩人set加包

西西里肉醬意粉

2021-04-25
Waiting Time
70 Minutes (Dine In)
西西里肉醬意粉
  • 西西里肉醬芝士焗意粉