2016-09-25 1248 views
$20已經有紅豆冰+豉油王雞髀,再加$9仲有迷你西多士,仲想點!喺熱到唔知食乜好之際,比我見到$20有豉油王雞髀紅豆冰!即入去!仲要唔洗等!紅豆冰,紅豆唔夠林,有啲椰奶味,超多冰,我要畢走大半冰先食到紅豆!豉油王雞髀,比我想像中大隻雪藏貨,對佢都冇咩期望!唔係迷你雞脾已是驚喜!肉質比較實同乾,冇雞味係好正常,冇雪藏味已很好!雞脾連汁上食嘅時候要小心啲,唔係好易成身都係只係唔太夠熱!再熱啲仲好!迷你西多,又係比我想像中大份!我預期嘅係一塊麵包對角切成三角形,分四份!嚟到見到係半份麵包嘅西多對我呢個早餐午餐下午茶一次過食,份量啱晒西多夠晒熱,只係入面唔太夠花生醬!不過對我呢啲過敏人,少啲花生醬確係好事糖漿喺雪櫃拎出嚟,超讚總括$29食到飽,仲有咩要求!

豉油王雞髀,比我想像中大隻
食嘅時候要小心啲,唔係好易成身都係
只係唔太夠熱!再熱啲仲好!

對我呢個早餐午餐下午茶一次過食,份量啱晒
糖漿喺雪櫃拎出嚟,超讚

總括$29食到飽,仲有咩要求!
豉油王雞髀+迷你西多士
2016-09-24
$29 (Tea)