今日心情係想食🍔,特登去咗 burger joys 。 我認我係大胃王,係老公🙅🏻‍♂️唔知嘅情況下偷偷地一個人食咗兩個漢堡包!(讚:有提供酒精搓手液).📍牛肉漢堡🐮🍔($99),即叫即製,漢堡肉用上美國黑安格斯牛肉,好夠厚,牛味香濃,肉汁豐富。📍芝士牛肉漢堡🐮🍔($109),舊漢堡肉是一樣的安格斯牛肉,加咗芝士,一啖咬落去更加有層次,好滿足! ..📍水牛城雞翼🌶🍗($59),美加常見的速食,味道香辣,帶少少甜酸🤏🏻,很能刺激味蕾👅💦, 芝士沾醬超好食!..整體漢堡水平都高✅,下次會試埋佢嘅奶昔🥛/美式早餐🥓/其他漢堡🍔!以後食漢堡包🍔真係唔使搵麥字頭都得!

2020-03-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)