2021-12-16 822 views
紫菜包飯拼拼$56呢一個套餐可以揀兩款紫菜包飯再加一個飲 品。其實都幾抵食,一款紫菜包飯都有七舊㗎。嘢飲佢有幾種揀一個係無糖可樂、可樂、鮮奶忌廉同韓國嘅七星氣水。蜜糖芥末炸雞呢款紫菜包飯有蜜糖芥茉炸雞啦、椰菜葉啦同埋應該係午餐肉(?)。佢個size 幾好,fit 晒一啖食晒。 其他嘅紫菜包飯有陣時太大嘅話要有一半, 不過咁樣嘅話裏面嘅料就跌晒出嚟。 我覺得如果餐廳提供埋韓式辣醬嘅話就最perfect la, 因為紫菜包飯同韓式辣醬好夾。 蜜糖芥末炸雞嘅蜜糖芥末味可以再多啲, 依家就咁食落去只係淡淡嘅蜜糖芥末味。韓式烤豬肉呢一款紫菜包飯有烤豬肉片同埋醃咗嘅黃蘿蔔。 小黃瓜又爽脆又脆咁樣啱啱好balance埋烤豬肉啲味。 紫菜包飯有埋小黃瓜咬落去口感幾好,食嘅時候有啲咬感。 呢度嘅紫菜包飯serve俾你嘅時候仲係暖暖地,唔會凍晒。
紫菜包飯拼拼$56

蜜糖芥末炸雞