2019-07-05 16 views
很有Feel的台灣菜 ~四季良晨裝修好𡃁 超多打卡位 ~ 感覺好舒服晚市有飯餐付送上湯浸時菜同原盅燉湯感覺好像住家飯感 又有菜健康啲不過我哋两個女仔細食啲就叫咗两個面同小食三拼牛肉台灣面腱心牛肉好爽口 🐂牛味濃!牛腩腍 牛丸唔似冰鮮貨 覺得生手打牛丸感~ 必試 👍🏻 仲有蘿蔔白蘿蔔同小白菜 ~ 叫小辣辣椒油會另上~ 唔夠可以再問佢哋拎 ~ 另外加咗一隻滷水蛋 👍🏻 炸雞扒蕃茄台灣麵蕃茄味好濃 ~ 鍾意食蕃茄嘅朋友一定要試小食拍青瓜 ~ 我以為係辣嘅果一種 ~點知只係酸酸地有少少開胃 ~台灣腸 ~ 我的最愛 正宗桂花蜜糖雞翼 ~ 炸雞翼,但唔油膩,因為加埋呢個桂花蜜糖甜甜地帶住桂花嘅清香~ 桂花蜜糖可以叫佢拎多d 霖著健康d叫咗一個現打水果茶🤣 仙氣草莓茶,粉紅色真係好仙氣,真係飲到啲草莓籽 ~淡淡的草莓香,鍾意清新的會喜歡 好fresh!另外一杯都是四季推介 ~ 芝士奶蓋桂花烏龍茶,真係超鍾意桂花味嘅食物飲品 !好香嘅桂花味,亦都係出面比較少有嘅味道~ 奶蓋都係好清新唔覺得油膩嘅感覺食完第二日又再黎一次! 😆
很有Feel的台灣菜 ~四季良晨
裝修好𡃁 超多打卡位 ~ 感覺好舒服