2010-08-03 50 views
上次黎呢度已經係半年前啦, 上星期係報紙見到做緊推廣, 嚇左一跳,做緊買三送一!太抵啦!!!!! 即刻book 台同朋友一齊黎!上次因為唔夠時間, 所以我都無點試甜品, 留左個遺憾,~ 所以今次我既策略係主攻甜品!呢度甜品既款式比上次多左,賣相唔錯啦 ~ 至於味道, 我每款試左小小,都覺得好滿意,尤其係個朱古力慕思,同埋雜果卷,賣相靚又好食!!最令人喜出望外既個款曲奇雪糕批,曲奇香脆夾住雪糕,勁好食! 仲有我至愛既薄荷朱古力味, 係出面好難搵到架! 我一口氣食左兩杯,好滿足!!熱盤都有好多款, 我覺得最好食既係羊架,幾juicy, 其他凍盤海鮮,好似蝦、長腳蟹、翡翠螺都好新鮮! 正啊!我個朋友就最欣賞個燒暔仔,話個皮夠脆, 拍得住出面d 大酒店咁話喎 ^^我地仲每人加左28 蚊參加個任飲計劃~雖然我覺得有d 貴, 但好彩都幾多款選擇.~除左食物幾滿意之外, 呢度既服務都好好, 餐廳個境又靚, 抵啊!!推介!!!

凍盤海鮮
雜果卷
哈哈, 雪人造型的雪糕好得意啊!
沙律
2010-07-30
凍盤海鮮
雜果卷
哈哈, 雪人造型的雪糕好得意啊!
沙律
  • 燒暔仔