2019-05-04 49 views
之前返大陸試過串串香就一試難忘,而家竟然比我發現香港都有得食串串香,即刻同朋友去試試。去到果日好好彩,最後果2個位都比我地坐左,我聽到之後入黎既顧客要等到9點半先有位。第一時間就揀左蓮藕、黑木耳、白蘿蔔呢d必點既串串,容易索到d辣汁。蓮藕同黑木耳咬落夠爽脆,白蘿蔔夠淋又無渣。串串辣就好夠辣,但如果有麻既感覺會更好。除左串串之外,仲有其他小食同湯麵,所以唔驚淨係得串串食會唔飽。蒜泥青瓜 - 微辣,蒜味比較重。招牌牛肉麵 - 怕樣樣都食辣會頂唔順,所以揀左豬骨湯中和下。味道好有返大路食d小拉麵既感覺,牛肉都算多算大舊。缸缸火鍋粉 - 好辣,基本上每食幾啖就要飲水,但飲完依然係覺得好辣,可能呢d先係正宗既火鍋粉。由於太辣既關係,忍唔住要叫返碗成都老冰粉解下辣。食落係有種透心涼既感覺,同埋真係好解到辣。另外店家好貼心咁準備埋圍裙比大家。

串串

蒜泥青瓜

蒜泥青瓜 - 微辣,蒜味比較重。
招牌牛肉麵

缸缸火鍋粉

冰粉

另外店家好貼心咁準備埋圍裙比大家。
2019-04-28