2021-03-20 226 views
嘉樂冰廳一路都有好多捧場客,最出名既就係佢超足料既火腿奄列,據聞一份用左五六隻蛋整🥚之前結業左,好多人都覺得好可惜,宜家佢重開la!雖然好似轉左手,但係賣既野都係一樣既!搵日放假就專登黎左食早餐☀️所有野都好有份量,食到勁飽,但係每樣野都好好味!黎開呢度既話一定要試下!  1⃣️火腿小奄列($32)呢個可以話係呢度既招牌菜,個“小”奄列巨型到可以兩三個人share😮好誇張。入面啲火腿都係爆多。茶餐廳早餐我食得多la,份量咁驚人既都係第一次見。炒蛋唔會炒得好老,切開仲有少少蛋汁,而且入面既餡超多👍呢個價錢,仲配埋個餐包,勁抵食。  2⃣️脆爆華田西多($20)呢個勁驚喜🤩勁好食!西多表面炸得好脆,有蛋香,然後切落去,入面既質感仲有包本身既鬆軟咁,加埋面頭既牛油慢慢熱融,再倒埋佢另外比既華田脆脆,勁正。真係我食過最好食既西多!  3⃣️鹹牛肉蛋三文治($29)(烘底+$2)味道唔算好特別,但係勁厚。厚到我食既時候一路諗住啲料會唔會跌出黎😂加左烘底面頭食落幾香,蛋一樣係份量超多😛  4⃣️好立克奶昔($29)呢個係另一個驚喜🤓好好飲。以前細個唔係好鍾意飲好立克,諗住好耐冇飲過la,就嗌杯好立克奶昔飲下,哇一飲

1⃣️火腿小奄列($32)

2⃣️脆爆華田西多($20)

3⃣️鹹牛肉蛋三文治($29)(烘底+$2)
鹹牛肉蛋三文治

4⃣️好立克奶昔($29)
好立克奶昔
呢個係另一個驚喜🤓好好飲。以前細個唔係好鍾意飲好立克,諗住好耐冇飲過la,就嗌杯好立克奶昔飲下,哇一飲落,好香奶味,真係好香好香,而且飲落個質感唔會太稀,超正😍
鹹牛肉蛋三文治
好立克奶昔