2020-05-19 1173 views
差不多兩年之前,我曾經慕名來到荃灣西近着「如心廣場」的「新村街」,拿着上手手提電話跟上手「開飯喇」戶口,光顧當時環境非常熱鬧,有大量食客慕名排隊光顧的茶餐廳「嘉樂冰廳」。但是當時的「嘉樂冰廳」非常不幸地,遇上「嘉樂冰廳」原本的店主年紀已到退休年齡,無意繼續營運下去,「嘉樂冰廳」一度陷入面臨結業關門的危機,直至賣盤成功,有新老闆接手食店為止。事隔兩年之後,我再次乘搭港鐵去到「西鐵綫」「荃灣西站」,從港鐵站出口出來之後,馬不停蹄趕往「新村街」,因為我曾經擔心再次光顧「嘉樂冰廳」,可能也需要在店外排隊苦苦等候。結果我一走到「新村街」「嘉樂冰廳」店門之外,我立刻被現在「嘉樂冰廳」店前實際環境現況嚇到了。不過我被嚇到不是因為光顧「嘉樂冰廳」需要排長龍,門外出奇地一個食客都沒有。我一發現不需要排隊就可以光顧「嘉樂冰廳」,二話不說立刻推門進入「嘉樂冰廳」店內,發現「嘉樂冰廳」雖然還有不少食客,但是食客實際人數,始終不及一年多之前光顧時那麼熱鬧,那麼人聲鼎沸。雖然「嘉樂冰廳」裡面的主要食品飲品餐牌,還是以前上手業主版本「嘉樂冰廳」,一頁包攬所有食品飲品的大型餐牌,招牌食品「火腿小奄列」跟飲品「阿華田沙

雖然「嘉樂冰廳」裡面的主要食品飲品餐牌,還是以前上手業主版本「嘉樂冰廳」,一頁包攬所有食品飲品的大型餐牌,招牌食品「火腿小奄列」跟飲品「阿華田沙冰」、「好立克沙冰」依然健在。

但是現在的「嘉樂冰廳」處理餐飲的做法,的而且確是比前的「嘉樂冰廳」更加像港式茶餐廳,因為現在的「嘉樂冰廳」,竟然還推出以前「嘉樂冰廳」沒有提供的碟頭食品,例如「咖喱牛腩飯」跟「炸豬扒飯」。

不過我今次就對新「嘉樂冰廳」製作的「咖喱牛腩飯」一點興趣都沒有,因為我今次看中了「嘉樂冰廳」餐牌裡面另外一道受歡迎食品,就是外賣版本,分大小不同版本的「淨牛腩」食品。

因為「嘉樂冰廳」推出獨立發售版本的「淨牛腩」,剛剛好迎合了我想在晚餐時間,在家裡面也能夠享用以牛腩肉製作而成,再配白飯一起享用的餸菜,我在點菜點了小份「淨牛腩」,店員安排我食到尾聲結賬時才領取。

至於我在易手後版本裡面的「嘉樂冰廳」裡面,選擇即場享用的食品,還是跟以前「嘉樂冰廳」的做法一樣,依然還是「火腿小奄列」。不過現在「嘉樂冰廳」製作的「火腿小奄列」,配備的麵包食品跟上次有點不同。

現在的「嘉樂冰廳」安排了使用圓形的豬仔麵包,取代以前「火腿小奄列」裡面未烘烤過的方包。我一看麵包不同了,立刻好奇詢問侍應,他們還說現在的「火腿小奄列」一直都在使用豬仔麵包。

不過,我對於「火腿小奄列」使用方包抑或是豬仔麵包,反而沒有什麼所謂,只是還有麵包可以去夾大量的火腿奄列炒蛋,可以有麵包配火腿煎蛋一起享用,仍然有麵包版本「加州反卷」感覺我就收貨了。

而且現在「嘉樂冰廳」「火腿小奄列」使用的豬仔麵包,麵包的實際柔韌程度和口感相對傳統的麵包方包而言,反而更是有過之而無不及,只要能夠成功打開豬仔麵包,然後夾到火腿蛋奄列就已經算是成功了。

而且現在「火腿小奄列」裡面的豬仔麵包,麵包本身的味道偏向比較甜,比以前沒有什麼味道,也沒有烘烤過,口感感覺軟趴趴的麵包方包更有味道,更容易配火腿奄列作為三文治一起享用。

至於「火腿小奄列」裡面的火腿蛋奄列,火腿奄列的味道還是跟上次食過幾乎一模一樣,火腿已經被切成絲,雞蛋的口感也算煎得感覺頗滑,還有一點點的鹹味襯托。
火腿小奄列

或許以前經常有光顧「嘉樂冰廳」的食客,可能會比較喜歡用傳統未烘烤過的切皮方包,多過使用渾圓外型的焗豬仔麵包。但是我還是比較喜歡有甜味,而且質地比較挺身的豬仔麵包多一點。

至於「嘉樂冰廳」「火腿小奄列」裡面,使用用多隻鮮雞蛋,加上大量切火腿絲一起煎成的「奄列」煎蛋,口感和味道還是跟我上次食過的相差無幾,煎雞蛋裡面還有甜味,火腿也有鹹味以作點綴。

至於「嘉樂冰廳」裡面的另一款招牌菜,就是餐廳廚房自己攪拌調配出來的沙冰飲品,上次我曾經選擇購買和試飲過,以安神助眠成份為主的「好立克」為材料,攪拌調劑而成的「好立克奶昔」。

今次我在下午,時間還算早的下午時間光顧「嘉樂冰廳」,自問距離晚上就寢的時間仍然非常遙遠,所以選擇享用含提神可可成份的朱古力甜味飲品「阿華田奶昔」。
阿華田奶昔

「嘉樂冰廳」「阿華田奶昔」飲品裡面的甜味,比起「好立克奶昔」更是有過之而無不及,而且「阿華田奶昔」飲品裡面的口感,磨得也都很幼細,利一般飲筒也能夠直接吸吮吞嚥奶昔下去。

當然,「阿華田奶昔」裡面的可可甜味,始終不像朱古力奶昔裡面的朱古力可可甜味那麼濃厚,但是食客想在晚上休息時間之前,還享用到含可可甜味飲品的話,「阿華田奶昔」剛剛好符合條件。

等我享用完「火腿小奄列」跟「阿華田奶昔」之後,準備到收銀櫃檯結賬的時候,才發現原來「嘉樂冰廳」廚房一早製作準備好小份版本的「淨牛腩」,在我結賬的時候就已經可以領取。

跟著我拿着「嘉樂冰廳」以塑膠膠袋盛載着,屬於小份量的外賣版本「淨牛腩」食品,回到「荃灣西」港鐵站,坐港鐵返回彩虹,再坐專綫小巴返回西貢墟。

「嘉樂冰廳」的外賣版本「淨牛腩」食品,「淨牛腩」裡面所有的食材,就真的只有以慢火炆煮出來的牛坑腩肉而已,幾乎找到坊間食店裡面的其他牛腩食品,經常會找到的配料,例如蘿蔔跟馬鈴薯。

由於「嘉樂冰廳」外賣「淨牛腩」裡面幾乎全部都是口感豐厚,幾乎食不到任何骨頭的炆牛坑腩,而且我覺得牛腩在調味過程裡面加入不少糖份,例如冰糖或者砂糖去調味,所以牛腩實際味道變得很甜。

最重要的是「嘉樂冰廳」裡面的廚房,在炆煮外賣牛腩的時候,還加入了不少蔥花,蔥花令外賣炆牛腩的整體甜味程度都變得非常之高,甜到連牛腩旁邊的柱候醬汁實際味道,也都變得非常之甜。

所以「嘉樂冰廳」廚房製作出來的「淨牛腩」,淨牛腩的口感變得非常軟腍,牙齒很容易就可以撕開和咀嚼嚼爛「淨牛腩」裡面的牛肉。至於「淨牛腩」在炆煮之後出來的牛肉味道,也都充滿來自冰糖的濃郁甜味。
外賣淨牛腩

我坐車返回西貢墟的家裡面之後,馬上在廚房裡面洗米,煲出一些白飯,方便我之後用至少兩碗份量的白飯,去配合享用甜味柱侯炆牛腩腩肉當作晚餐。甜味炆牛腩非常適合送飯,唯一美中不足只有沒有蘿蔔作為襯托而已。

至於「嘉樂冰廳」外賣「淨牛腩」裡面的柱侯醬汁除了味道非常甜之外,醬汁的實際份量也都非常之多,我在家裡面足足盛載了差不多三大碗白飯,還是吃不完所有的甜味柱侯牛腩醬汁。

經過我第二次光顧「嘉樂冰廳」的體驗之後,我發現新的「嘉樂冰廳」老闆,似乎真的很想為「嘉樂冰廳」開拓一些茶餐廳化的碟頭飯食品,以迎合不同食客的需要,但是不是每一個食客都接受得到「嘉樂冰廳」的變化。

雖然我很喜歡,也接受得到「嘉樂冰廳」新老闆為食品味道而進行的改動,但是現在「嘉樂冰廳」實際光顧的食客人數,似乎對「嘉樂冰廳」有跟我不是很相同的意見的評價。
2020-04-15
阿華田奶昔
外賣淨牛腩
呢度出名「蛋」大過人,聽聞上年轉咗手,但食物似乎無乜點縮水。不過,即使無以前咁好食,因為有滿滿嘅回憶,下意識都會叫自己再嚟嘅。🥪餐蛋治$29✨好味指數: 🌕🌕🌗🌑🌑好大份、厚實嘅餐蛋治,都叫幾抵食,僅僅合格。🥤華田奶昔$29✨好味指數:🌕🌕🌕🌕🌑好重華田味,甜度夠,有啲介乎沙冰同奶昔之間,cheat meal必飲🤭薑蔥撈雲吞麵$45✨好味指數:🌕🌕🌕🌗🌑雲吞大大粒,蝦都幾彈牙,汁又夠濃味,加埋香蔥,好香口,幾有驚喜

🥪餐蛋治$29
✨好味指數: 🌕🌕🌗🌑🌑
好大份、厚實嘅餐蛋治,都叫幾抵食,僅僅合格。

🥤華田奶昔$29
✨好味指數:🌕🌕🌕🌕🌑

薑蔥撈雲吞麵$45
✨好味指數:🌕🌕🌕🌗🌑
2020-09-29
$60 (Lunch)
2020-09-23 115 views
是日咁啱同屋企人👨‍👩‍👧‍👧去荃灣行下的時候經過好耐無食過的呢間餐廳 就即刻入去回味一下啦 嘉樂冰廳係荃灣都算係名物 之前都有試過陷入排長龍的熱潮 雖然而家相對無咁多人 不過都一直keep 住有3 4個人排隊🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️等位 換左老闆之後就真係第一次試整體...還可以👌🏻小奄列 🍳($32)奄列的份量依然好多 不過味道就有D失望 因為大不如前 以前食的時候比較有蛋香同滑🥚 今次個奄列D蛋🍳熟透晒 食落有D老 同埋完全同火腿🍖分離 感覺有D似煎完蛋之後將火腿🍖放入去 無左奄列🍳的效果 由於份量都幾多 建議2個人share食👭🏻💫Hints: foodpanda外賣平好多 可以有6折 不過時間要等耐少少🤭

小奄列 🍳($32)

Tea
2020-09-13 223 views
傳聞這裡的鹹牛肉蛋治不錯,專程來試。由於餐廳坐滿客人所以買外賣。果然比其他餐廳的蛋厚幾倍。不過美中不足的是,咬了兩,三口也有雞蛋殼。看來打蛋師傅要細心一點。餐廳外賣九折,這個食物$27,烘底+$2,外賣+$2。折實價$28。平時在其他食店買外賣,有飯盒那些收取2元,只是膠袋的話很多都不用加錢。但這個三文治只是一個膠袋就多收2元,食水似乎深咗D。
TakeAway
2020-09-02 303 views
經常聽朋友說荃灣有間出名吃蛋治的老牌茶餐廳,價廉物美,週末週日大排長龍!今次行過,難得有位,終於可以試試。門口的探熱器,揚一揚手便測到體溫,十分方便。店員姨姨笑言:「遞遞手就得,好過下下搵支槍對住你個頭!」非常同意!食物即叫即製,點菜上菜卻都順利快速,食物熱辣送上!點了招牌蛋牛治、豬扒麵、阿華田脆脆凍飲及凍檸茶。蛋牛治,可選鮮牛肉或鹹牛肉,我要了後者。果真名不虛傳,炒蛋果然非常厚,眼看厚度差不多有3cm!蛋不算滑,但卻夠好吃滿足。店員姨姨建議下次烘底更好吃!豬扒麵,我要了米粉。米粉大大碗,麵條入口出奇地有煙韌口感,異常好吃有驚喜!豬扒分開上,不只如手掌般大塊,更厚達1cm以上,心裡簡單對比,簡直比上百元的花園餐廳豬扒更厚更好吃。這裡調味較簡單,炸得外脆,沒添加鬆肉粉的肉質鬆軟程度也不俗。可恨沒有套餐,飲品另外點,加食物的價錢要約$60,不過也值得。飲品相當大杯,推介的凍飲阿華田脆脆味濃又有層次,冰面灑上大量脆粒,毫不吝嗇,每啖像在吃阿華田味的甜脆片。小朋友應該會喜愛。除此以外,還有其他店家推介必食之選,例如火腿小奄列、滷水豆腐、豉油王雞翼等等。如果初次到店,不知吃甚麼才好,可以參考玻璃

鹹牛肉蛋三文治

豬扒湯米

炸豬扒

阿華田脆脆

除此以外,還有其他店家推介必食之選,例如火腿小奄列、滷水豆腐、豉油王雞翼等等。如果初次到店,不知吃甚麼才好,可以參考玻璃桌下貼的「必食餐牌」。

其他食品:

Delivery
$60 (Lunch)
鹹牛肉蛋三文治
豬扒湯米
炸豬扒
  • 咸牛肉蛋三文治
  • 豬扒麵
2020-08-19 304 views
嘉樂冰室係隱藏咗喺街市入面嘅港式美味,街坊個個都知,星期六日成日都要排隊。最愛火腿小奄列$32,雖然佢寫明「小」但係佢真係一啲都唔小,好大份,雞蛋夠滑,用嘅係比較靚嘅火腿,啖啖肉又夠厚身,好夠火腿味,食落覺得起碼有五六隻蛋。再淋上佢秘製豉油汁襯晒~另外豉油王雞翼$38(大),雞翼大大隻,不是變形雞翼,豉油汁夠入味。不過嘉樂嘅缺點係坐得唔舒服,啲櫈好迫,四個唔識嘅人坐埋一個細卡位搭枱,好鬼尷尬(而家疫情冇咗呢個問題)。服務來講就係光速嘅服務,衛生就一般啦,始終喺街市,不過佢啲嘢好食係不爭嘅事實。

2020-08-17 256 views
以前細個成日都去街市陪媽咪買餸,細個嘅時候都有去食過呢間冰室。仲記得以前20幾蚊就有一個常餐,入邊仲包左一個大大份嘅奄列Tim但係時移世易,百物騰貴!好彩嘅係我宜家黎食份量依然冇縮水但係好似食冇咗以前嗰份人情味咁濃郁咁講返奄列,雖然份量依舊,但味道有少許大不如前,可能係關於餐廳已經易手另外帶咗個好立克奶昔,味道比較偏甜,反而好立克味就唔夠重炸雲吞水準keep到,配埋雞醬食就一流啦,同樣即叫即炸,入邊都係咁香口。好彩而家疫情關係唔使排隊

但係時移世易,百物騰貴!
好彩嘅係我宜家黎食份量依然冇縮水
但係好似食冇咗以前嗰份人情味咁濃郁咁

另外帶咗個好立克奶昔,味道比較偏甜,反而好立克味就唔夠重

好彩而家疫情關係唔使排隊
2020-08-01 355 views
傳統冰室而家係香港真係買少見少,雖然近年好多新興茶餐廳都自居做「冰室」,但就始終無辦法做到傳統既個種味道🤔.今次介紹既呢間冰廳已經係楊屋道街市附近屹立左幾十年,前店主舊年因為退休易手俾隔離間豬肉店🤝 好多朋友幫襯後都話易手後既質素大不如前,不過由於對上一次食佢仲讀緊中學👧🏻,年代久遠既事就無法比較到味道既分別🤣 不過記得以前黎幫襯時要排隊等位👩🏻‍🤝‍👨🏼👭,而幫襯當日上晝11點零,店內仍有幾張空桌無需等候就可以直接入座🪑🍴******************************✨火腿小奄列🍳 ($32)作為冰廳招牌食物,千萬唔好俾佢個名呃到🙅🏻‍♀️ 事關呢份「小奄列」份量一啲都唔少,用上5-6隻雞蛋🥚 再加大量火腿絲而製,為左健康著想建議最好兩個人👩🏻‍🤝‍👨🏼share黎食呀🍴小奄列上桌時已淋上豉油,蛋有少少蛋味但唔算係好濃,整體味道比較清淡;帶有些少半生熟蛋漿唔會煎到過老,口感都幾滑,最重要係唔油膩👀 (本人實在好怕食物既油膩感)火腿就無咩特別,食落唔會偏咸,但個人認為如果切絲前先煎香應該會更好食🤔 至於牛油餐包上桌時已經硬扁左,賣相有d核突😂-✨阿華田脆脆($26)以前細個

✨火腿小奄列🍳 ($32)

✨阿華田脆脆($26)
以前細個每次杯餐飲都只會揀阿華田,出黎做野後口味都跟住變得成熟,改飲咖啡☕️、奶茶🙉 得知呢度杯阿華田脆脆同樣有名,當然唔會錯過!
每次飲凍阿華田最討厭係就算點攪底都總係一開始味道濃郁,飲到一半就淡而無味😤 而呢度杯阿華田脆脆味道係極度濃郁,就算飲到底都無變淡😳 加上面頭既脆脆,呢杯飲品真係唔錯😋

👧🏻人均消費:$35-$60
👍🏻味道指數:3/5
👍🏻抵食指數:3.5/5
👍🏻環境指數:3/5
👍🏻再訪指數:3/5
📍嘉樂冰廳
地址:荃灣新村街40B號地舖
⏰營業時間:09:00–19:00 (Mon–Sun)
$42 (Breakfast)
2020-07-17 251 views
平時經過見到冰室外條人龍都會卻步難得今日喺附近買完野見到唔洗點排隊緊係二話不說要入去食啦店舖唔算大要搭枱都在所難免呢間冰室出名食佢個奄列話就話係火腿蛋「小」奄列其實佢個份量一啲都唔小🍽火腿蛋小奄列配牛油方包奄列入面仲有好多蛋汁, 夠晒蛋香重點係夠晒滑比起其他出名炒蛋ge餐廳有過之而無不及而且有勁勁勁多火腿絲兩樣食落去夠晒match!配埋軟熟方包👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🍽阿華田脆脆極濃厚ge 阿華田脆脆啱晒夏天飲😋💬今次應該係第三次幫襯呢間餐廳小奄列仲係保持高水準難怪可以keep住咁多客
平時經過見到冰室外條人龍都會卻步

呢間冰室出名食佢個奄列
話就話係火腿蛋「小」奄列
其實佢個份量一啲都唔小

🍽火腿蛋小奄列配牛油方包
奄列入面仲有好多蛋汁, 夠晒蛋香
重點係夠晒滑
比起其他出名炒蛋ge餐廳
有過之而無不及
而且有勁勁勁多火腿絲
兩樣食落去夠晒match!
配埋軟熟方包👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

小奄列仲係保持高水準
難怪可以keep住咁多客
Tea
2020-07-07 325 views
係人來人往既楊屋道外面有一間經常排長龍既冰廳~有街坊有後生仔女悠悠閒咁排隊,同係街市急急腳買餸既師奶相形成趣😌入面坐位都係細細既卡位,兩個人坐大隻少少都會肌膚貼肌膚🤭搞唔店😛~👌火腿小奄列 $32小奄列一D都唔小😮如果話佢係奄列,不如話佢係一個熟既(炒)厚蛋包住一大堆火腿🤔奄列唔係日式個種入面係炒滑蛋,佢係家庭式既炒蛋,仲有保留少少既蛋汁,唔會好乾~一路食,蛋香味都好濃郁,同時又有陣似味極鮮味?應該係,除非唔係😂 雖然佢上枱既時候好有驚喜同份量,但味道其實都不過不失而已。💁🏻‍♀️❤️阿華田脆脆 $29阿華田脆脆反而驚喜更高❤️~飲落已經係好濃既阿華田味,凍冰冰,再配埋阿華田味既脆脆,口感好有豐富~ 邊食咸野邊配佢一流!

👌火腿小奄列 $32

💁🏻‍♀️❤️阿華田脆脆 $29

2020-07-05 312 views
專門從奧運過來打卡這個小店,本想點奶昔,被告知沒有,阿華田脆脆也很不錯,好立克也好喝,炸雲吞好吃,炸醬麵,沒想到好味道,瑞士雞翼一般,不如樓下冰廳,奄列正常水平!
好多年前 食過嘉樂冰室一次。當時, 人氣滿滿, 總是大排長龍。是次,因訂了如心住一晚, 所以出去找早餐食,剛好想到了嘉樂。 看到有一些評論說嘉樂老闆已經轉手了。到達門口, 發現真的沒人在排隊。我點了咸牛肉三文治和奶茶跟他分享, 因為怕太大份。 店內沒有任何套餐,所以全部都要單點! 這樣加上去,變相要$5x! 早餐來說,我覺得很貴!性價比不高呢...- 咸牛肉三文治 ($29)三文治的蛋應該有兩個以上, 因為分量挺足的。加上薄薄的一層咸牛肉。其實食下去, 沒有太大的驚喜。不會令人嘩一聲🤣 - 鴛鴦 ~$19舊式茶餐廳,叫一杯奶茶或 鴛鴦都不會錯。這杯茶味很濃, 不錯👍🏻- 阿華田脆脆西多士 ($3x)友人點了這個西多。 不像傳統的淋上了糖漿,反而是切成小塊 淋上了煉奶和 放上一小塊的牛油。脆脆是用食的時候自己再添加上去。我覺得挺特別的! 喜歡試新口味的不紡一試😁不過一個人獨食一定會很膩, 兩個人的話建議點一份咸點一份甜的 分著食比較好

- 咸牛肉三文治 ($29)

咸牛肉蛋三文治

- 鴛鴦 ~$19

- 阿華田脆脆西多士 ($3x)

咸牛肉蛋三文治
嘉樂冰廳都好耐啦,7年前食過一次,想當年好多人排隊,而家少咗好多人,可以坐定定食熱辣辣,唔使睇價錢,每碟大概都係30幾蚊。豉油雞翼$38 四隻賣相都飽滿新鮮,顏色鮮艷,肉質滑嫩,非常欣賞可以配埋泰式辣醬,好juicy😋炸鮮蝦雲吞都有10隻,同樣都係配泰式辣醬,由於即叫即炸,等一陣先好放入口。皮薄涵靚,食過返尋味。炒蛋類別有火腿小奄列同蛋牛治。蛋奄列有埋枝旗仔睇落幾精神,入面仲有好多有粗度既火腿絲!蛋味濃郁,如果底部既蛋可以熟多啲啲會更好。蛋牛治烘底,麵包同雞蛋都比較厚,同牛肉連汁好夾,整體份量、味道同價錢,都有一定嘅分數。

豉油雞翼$38 四隻賣相都飽滿新鮮,顏色鮮艷,
肉質滑嫩,非常欣賞可以配埋泰式辣醬,好juicy😋

• 火腿小奄列
  • 炸鮮蝦雲吞
  • 豉油王雞翼
2020-06-24 146 views
睇食評第一次幫襯,其實都冇咩期望只係茶餐廳,叫左碗牛腩米線,收錢阿姐游說加呢樣果樣,咁咪加6蚊菜芯(冇其他菜揀),雖然唔鍾意食咁都食條菜啦,菜芯得幾條唔緊要,最嬲係大部份係菜花果短短一寸位置😡😡😡😡😡😡,洗唔洗比晒啲剩餘菜頭菜尾個客呢😠,牛腩又鞋又un😖味道麻麻,本來肚餓都冇晒食欲,只係食左唔夠半碗收工,絕對冇下次囉😤😤😤😤😤
2020-06-24
$36 (Lunch)
朋友喜歡食西多,所以專程帶左佢來嘉樂冰廳食早餐,記得該店早幾年相當出名,每次來都總要排隊等位,現在已不及當年了。來到唔駛等位,今次又叫左火腿奄列,貪佢蛋量多大份,望到都好滿足。價錢經濟經過來食下都係一個好選擇。火腿小奄列 $32份量依舊都係咁大份,蛋炒得比較老,同埋碟底有出水不是蛋汁,味道都OK。脆爆阿華田西多 $34西多賣相吸引,切成幾份疊高左似甜品,奶油都落得幾多下,非常邪惡甜美,加了脆爆阿華田粉,脆脆口感一試愛上,非常好味。
火腿小奄列 $32
脆爆阿華田西多 $34
脆爆阿華田西多
2020-05-16
$33 (Breakfast)
脆爆阿華田西多