2019-02-05 1540 views
本身打算即日買啲小cake慶祝男朋友生日,預先打左電話問有冇想要嘅蛋糕款,原來係到時候師傅係即叫即做,俾佢對做餅嘅誠意打動左,所以就去幫襯。去到舖頭,舖面唔大,但係啲蛋糕排得好整齊好靚,店員好友善,問左我想要邊款,就走入去廚房同師傅講,之後仲走埋入去幫手包裝俾我。係店舖左手邊會有啲生日慶祝嘅特別蠟燭同牌仔,有需要可以即場購買。而係右手邊都係有張枱仔同櫈俾人堂食或者等待,仲有冷熱飲品添。我叫左抹茶紅豆蛋糕同埋開心果拿破崙,2樣都好好味,抹茶戈款口感好特別,而開心果嘅味道好濃郁,而且製造一啲都唔馬虎,每一層都有開心果,好少係出面食到,男朋友食得好開心。下次會再黎試其他口味。

下次會再黎試其他口味。

2019-01-24
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$80 (Other)
Celebration
Birthday