2019-07-20 2386 views
我之前夜晩第一次食牛一,食90分鐘,可再加牛肉。但係食落啲牛肉品質參差,5好食嘅仲差过自己係街市買嗰啲肥牛。嗰時出左個綠茶雪糕,味道苦且冇乜綠茶香。第二次去食,食晏晝60分鐘,冇得加牛肉。嗰次同老師同學一齊去食個畢業飯,成個晏晝都有吉枱,去到最尾諗住食埋杯雪糕先走 人。起先有個阿姐埋嚟提醒我地夠鐘,我地就開始盡快食杯雪糕。之後10分鐘,我地都知我地遲左走,諗住係個位到講埋埋單筆數点計就走,畢竟都只係講多幾句。嗰時就有個staff 係car 位後面不停講“係咪要加時呀”,瞬間對間鋪既感覺差曬。好心我地又5係5走,雖然我地有5啱嘅地方,但係都5使咁串咁趕我地走下麻。我叫嗰set 係75蚊嘅牛,有6片,味道ok。但係到最尾都食5飽。

,瞬間對間鋪既感覺差曬。

$75 (Lunch)