2011-02-17 8 views
團年飯旺季, 好彩我地比較早到, 唔洗等位~初時見個場冇乜人, 仲驚緊D野唔好食...點知...驚喜喎!ORDER如下~脆皮燒鵝︰好正啊, 皮脆肉香, 唔會肥, 好味~!竹笙羅漢齋上素︰好多菇, 味道OK啦~咕嚕脆蝦球︰個酸甜汁好好味, 蝦球大隻彈牙, 我鍾意~豉椒炒花甲王︰花甲就花甲喇, 唔係王囉, 細細隻, 冇沙, 個汁都惹味~芝士海蝦伊麵︰超正! 海蝦煎香咗先煮, 好好味, 蝦殼好薄好軟, 用口剝都冇問題~ 伊麵唔會淋唔會油, 配埋芝士真係好正啊~豉汁蒸鮮帶子︰帶子鮮唔鮮我就唔知喇, 但係蒸到過晒火, 好老好UN, 好似食擦子膠咁... 豆豉冇香味, NO GOOD~除咗個蒸鮮帶子, 其他野我都好滿意, 尤其係伊麵, 真係意料之外GE好味~!
團年飯旺季, 好彩我地比較早到, 唔洗等位~

ORDER如下~
脆皮燒鵝︰好正啊, 皮脆肉香, 唔會肥, 好味~!
竹笙羅漢齋上素︰好多菇, 味道OK啦~
咕嚕脆蝦球︰個酸甜汁好好味, 蝦球大隻彈牙, 我鍾意~

2011-02-01