無辣不歡既我 今日黎左太子既八一蕃巴蜀烤魚店試下佢地既招牌烤魚 🌶️🐟🌕原條海鱸魚 香辣味💲318一上菜既時候 香辣味已經撲鼻 真係令人食指大動 烤魚原條份量都幾足 好大盆 上菜後會有個爐一路保溫 而料都幾足 有少量嘅寬粉皮、腐竹,豆芽、西芹做配菜 因為我地叫既係中辣 所以烤魚表面有大量嘅辣椒+調味豆豉油🌶️食落如果怕辣餐廳每枱都預備左一壺鮮魚湯加落去 好細心👍🏻魚肉非常厚 但鮮甜肉嫰 最重要係冇咩骨 岩哂咁懶既我 寬粉皮好有咬感 我地仲另外仲叫左萵筍 ($46) 同炸響鈴($48) 配落烤魚度食又係一流 辣得好過癮 😋🌕山津梨乾蘋果💲59[壺]食辣嘢,一定要飲大量品 我地就叫左餐廳自家制涼茶 清潤解渴 味道清甜 依家夏天飲就啱晒啦🍎 總括黎講餐廳食物質素非常高 店員服務都非常好,仲好有耐性介紹烤魚👍🏻價格黎講唔貴,最重要係新鮮魚 仲要即叫即烤 正啊 ✨🍴八一蕃巴蜀烤魚店 (砵蘭街)📍太子砵蘭街436號地舖

🌕原條海鱸魚 香辣味💲318

🌕山津梨乾蘋果💲59[壺]

🍴八一蕃巴蜀烤魚店 (砵蘭街)
📍太子砵蘭街436號地舖
2023-06-21