第一次嚟Ole,環境好舒服,服務親切,裝修好有傳統西班牙餐廳嘅感覺。Lunch set性價比適中,3-course大慨$300左右,首先侍應送上麵包籃,西班牙牛肉丸,忌廉薯仔,味道OK!餐湯揀咗忌廉海鮮湯,充滿濃厚的蝦味,裏面有一隻蜆,好飲!味道其實似香濃蝦湯多D!除咗lunch set,仲叫咗西班牙火腿 Iberico ham,鹹香味濃郁,有after taste嘅風乾火腿味。主菜叫咗塞哥維亞式烤乳豬,同係Segovia食一樣咁皮脆肉嫩,配惹味薯角,份量十足👍朋友叫咗火焰燒西班牙乳羊扒,其實出菜嘅時候見唔到有火焰,不過羊扒都算肉嫩,唔會太羶。朋友生日,叫咗個炸鮮奶配拖肥醬,味道都可以,偏甜,味道唔會好大驚喜。另外一個甜品叫在西班牙小油條配朱古力醬,新鮮熱辣,不過可以再鬆化啲。