好耐冇食燒肉👅 就黎試下依間新餐廳😍 .特上牛胸腹肉 $88必點!厚度切得啱啱好😍 一咬落去勁嫩 同埋好有牛味 真係一啲都唔洗點用力咬😚 雖然佢本身已經有調味 但佢會另外再比多兩盤調製好既葱花 比你再調教鐘意既口味😚.葱燒鹽香牛舌 $88煙煙unun脆口👅 食落仲有啖啖葱香味~·壺漬牛肋條 $98拎起既時候已經見到有好細心既切紋 令調味更加入味之餘 仲係燒既時候可以更加易切同快熟 而且更加香口.霧島溫泉蛋飯 $48用咗好多芝麻紫菜調味👅 入面仲有一隻溫泉蛋離埋佐😍 撈勻佢有種好治癒既感覺😚 食落口都幾特別 簡直係冇得輸嘅配搭👍🏻 連我唔鍾意食飯都食咗幾啖.柚子梳打 $45幾好飲 唔會話剩係得梳打味 真係落佐滿滿既柚子😍 我仲有食埋佢!我見佢仲有多款生啤提供😳 下次試下同朋友啤啤佢😛.總結,性價比勁高👍🏻 價錢唔貴而且份量好足 重點係好味 突然之間想食燒肉都可以嚟食👅 而且個爐點燒都唔會燶咁 好正😚 諗起都流口水😍
好耐冇食燒肉👅 就黎試下依間新餐廳😍
特上牛胸腹肉 $88
特上牛胸腹肉

特上牛胸腹肉/葱燒鹽香牛舌

葱燒鹽香牛舌 $88
煙煙unun脆口👅 食落仲有啖啖葱香味~
壺漬牛肋條 $98
壺漬牛肋條