新店, 服務態度都麻麻地☹️仲要燒帆立貝盛惠$158一隻,但咁嘅質素同size (有圖),佢都夠膽擺出嚟,同佢講仲只話會同師傅反映㗎啦!冇諗住做任何嘢,即使其他食物大致上係冇乜問題👌巳經直接喺朋友間blacklist咗🤬😡實際上大把枱,但係要將啲客迫埋一齊,枱與枱之間沒有膠板分隔,更不會有1.5米的距離!要求掉位到另一個只有一枱食客嘅區域,店員又話fully booked, 由七點坐到九點幾都未見過嗰幾張枱有其他人坐😱唔通真係Halloween🎃有啲我睇唔到嘅嘢👻👻👻店員只顧招呼熟客,叫埋單時,幾名店員同時與某枱一客慶生拍照影相,我等了很久才有人理會!另外,餐牌飲品選擇少
另外,餐牌飲品選擇少

燒帶子