2024-03-05 40 views
一間位於尖沙咀山林道的餐廳,主打西餐美食,每一份餐點的性價比高,好味又抵食。另外牆壁係好多人打卡既霓虹燈牌📸懷舊感十足course menu $83巴馬火腿·牛油果整個配搭清晨開胃,肉質柔軟、甘甜芳香,味道細緻。香草慢烤美國雞配薯蓉雞肉嫰滑煎得剛剛好🙆‍♀️薯蓉好香牛油味🧈好creamy配埋胡麻醬一流。蒜香辣羅勒蜆肉蕃茄意粉 $64味道清新,酸酸甜甜,好開胃,仲有我最喜歡既蜆肉榛子鮮奶咖啡 $28口味較甜,奶香味濃。JUST'er Bar & Restaurant📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖📞23415628 #hkmama #優惠 #discount #尖沙咀 #TsimShaTsui #飲食 #美食 #hk #foodie #hkfood #hkfoodie #foodiehk

course menu $83
巴馬火腿·牛油果
整個配搭清晨開胃,肉質柔軟、甘甜芳香,味道細緻。

香草慢烤美國雞配薯蓉

蒜香辣羅勒蜆肉蕃茄意粉 $64
味道清新,酸酸甜甜,好開胃,仲有我最喜歡既蜆肉

榛子鮮奶咖啡 $28
口味較甜,奶香味濃。

JUST'er Bar & Restaurant
📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖