2023-07-11 456 views
之前食稻成都係食沙田分店,今次試吓屯門分店係咪一樣都咁好🤪本身經OpenRice book咗6點半,早到咗6點鬆啲就到咗,好快安排到卡位俾我哋三個坐🤘🏻限時90分鐘,所以一早睇咗餐牌,嗌咗酸菜魚走辣、片皮鴨半隻、紅油抄手、小籠包、蘿蔔絲酥😋平時食呢一間嘅酸菜魚我都一定走辣,因為我真係一啲辣都食唔到😮‍💨不過呢間就算走咗辣都好好食👍🏻同埋個魚一路有火座熱住🔥我呢啲食得慢嘅人,就啱晒啦!片皮鴨啲皮真係好脆,佢仲有手套濕紙巾俾埋你用🧤小籠包不過不失,未算最出色🤡紅油抄手唔算好辣🌶之前以為淨係沙田分店嘅職員特別好禮貌,原來呢間都係一樣,應該係所有分店都係咁好👻不過我喺沙田食到某一啲小菜,呢間分店好似冇,唔知係咪換咗菜單定係真係每間分店都唔同🤲🏻
之前食稻成都係食沙田分店,今次試吓屯門分店係咪一樣都咁好🤪
片皮鴨啲皮真係好脆,佢仲有手套濕紙巾俾埋你用🧤
小籠包不過不失,未算最出色🤡
紅油抄手唔算好辣🌶
招牌酸菜鮮鱸魚
稻成片皮鴨
2023-07-08
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
招牌酸菜鮮鱸魚
稻成片皮鴨