2019-08-24 244 views
呢間野其實我食過好多次,亦推薦過俾好多朋友食,個個都讚好,每隔一段時間就會掛住佢啲卷物,就會想返嚟食。今晚就帶左個女友人泥食。- 煙花 $95 大推卷物入面係辣三文魚餡,上面鋪滿辣吞拿魚碎再加一啲薯片碎。 好好食!用料新鮮,呢個配搭出奇地超好食。大推- 金龍卷 $88 呢個係幾乎每次泥古今我都會叫嘅一個卷物,佢入邊係炸蝦加芝士,上面鋪左三文魚再加啲沙律醬。配搭好好食今次試咗煙花之後改變左我對金龍卷嘅排名,依家第一名係煙花,第二名係金龍卷。佢太多卷物根本就食唔晒,下次要再試吓其他先得- 牛肉壽喜燒 $138 大推初頭對呢個冇抱好大期望,賣相一般,但佢牛肉出奇非常之滑又有牛肉味,壽喜燒過湯汁做得啱啱好唔會太甜,湯底亦非常多配料,有豆腐、?菠菜、白菜、芋絲、蛋。淨係食呢個都食到我哋兩個好飽雖然佢價錢唔平,但佢比返靚嘅牛肉你,又咁多配料,我覺得值得食,大家可以一試下佢!- 吉列廣島蠔 $52呢個就正正常常冇特別,純粹係我個人好鍾意食蠔所以先叫。- 牛舌串燒佢其實一串有三塊 ,我唔記得咗影就食所以你哋睇得兩境。嘩!我未食過咁un嘅牛舌!史上最un嘅牛舌!仲要呢兩串野唔平,完全係揼心口,完全唔需要

煙花

- 煙花 $95 大推

金龍卷

- 金龍卷 $88

牛肉壽喜燒

- 牛肉壽喜燒 $138 大推

吉列廣島蠔
- 吉列廣島蠔 $52
呢個就正正常常冇特別,純粹係我個人好鍾意食蠔所以先叫。

牛舌串燒
- 牛舌串燒

佢其實一串有三塊 ,我唔記得咗影就食所以你哋睇得兩境。嘩!我未食過咁un嘅牛舌!史上最un嘅牛舌!仲要呢兩串野唔平,完全係揼心口,完全唔需要試大家!

柚子酒
- 柚子酒 $5x/杯

本身係想叫梅酒,但係冇貨我哋就轉左飲柚子酒,嘩!啲柚子味淡到呢,我幾乎飲唔出係柚子,酒味又淡,冰佔左佔杯7成,當然咩都飲唔出。嘥晒我啲錢

總結:呢間野啲創意卷物真係又有創意又特別又好食,真心推介大家嚟食佢嘅卷物!其實佢其他嘢食質素都唔錯,偶爾可能有一樣半樣會唔係太好食,咁就睇你好冇彩喇
但我都係仍然會繼續返嚟食同推薦大家嚟食!
煙花
金龍卷