之前復活節假期想食好啲,但又唔可以出街,唯有叫老公去買外賣公屋企嘆啦!今次揀左 Su Casa,因為佢地推出左復活節活動丫比小朋友丫!只要惠顧,佢地就會送一套DIY復活蛋連顏色筆比小朋友帶返屋企;填色後將製成品放上佢地個post,就可以免費得兒童餐一份及神秘禮物一份,好有愛!講返我地既復活節晚餐,我地點左:吉列廣島蠔伴松露薯條 吉列廣島蠔炸得剛好,外脆內Juicy,而且松露跟薯條係絕配;炭燒紐西蘭肉眼酥炸魷魚圈配他他汁炸魷魚圈外賣拎到返屋企已經淋左,不過味道都唔差煎蠔肉黑松露雜菌忌廉意大利飯黑松露忌廉既意大利飯好香濃,而且份量都好多炭燒紐西蘭肉眼由於大肚婆唔食得太生,就叫左8成熟,但肉質都唔會太老太鞋,肉汁豐富,仲配埋薯菜食物水準都算不錯,作為親子餐廳,佢地當然有兒童餐既菜單,下次有機會一定要同麥皮姐姐去堂食先!

講返我地既復活節晚餐,我地點左:

酥炸魷魚圈配他他汁

酥炸魷魚圈配他他汁
炸魷魚圈外賣拎到返屋企已經淋左,不過味道都唔差

煎蠔肉黑松露雜菌忌廉意大利飯
黑松露忌廉既意大利飯好香濃,而且份量都好多

2020-04-13
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)