2020-07-18 3177 views
去的時候已經變返普通自助餐選擇少到想像唔到 生蠔冇 蜆冇 大部份海產都冇 龍蝦只係每人得壹隻 一般中式小菜全部都冇 我估全場選擇加埋冇20款刺身先真係誇張到冇人有 連最基本三文魚都冇 件油甘魚 竟然有骨!我原本以為淨係我嗰塊有 自己唔好彩 點知我女朋友食都有!真係件件有骨 無一倖偭 真係咁大個仔食刺身未食過有骨嘅 爭鮮都唔會咁啦海產 啲蟹腳勁鹹 直情係苦 青口係垃圾質素 佢每人得壹隻嘅龍蝦 坦白講好唔新鮮 都真係幾難食 我自己叫咗清蒸同蒜蓉蒸好啦 本身隻龍蝦難食 咁食下佢每人送一碗嘅酥皮龍蝦湯 真係冇諗過感覺好似苦茶一樣嘅湯 竟然夠膽拎俾人飲 茶餐廳我估都唔夠膽 除非想執笠甜品係稍為好少少 個雪糕唔錯 所以個自助餐由六點開始 七點全場真係已經開始攞甜品 你以為我講得好誇張 我去到見到個食物質素感覺到仲誇張 好失望
去的時候已經變返普通自助餐

選擇少到想像唔到 生蠔冇 蜆冇 大部份海產都冇