2022-12-29 347 views
當晚8點幾鐘,見冇人排隊就打算同屋企人試下食依間拉麵。點知一開始帶位果位職員就已經開始黑面。到準備點餐,叫左幾次都冇人踩我地(但佢地當時吾係忙緊)好喇,到有人踩我地喇,開始點餐點到一半,未點完就急住走去落單,最後叫佢返轉頭繼續落。食到一半佢地就拎張單放左係我地檯面(咩都冇講,就走左去)。咁我地放埋一邊打算食完先再俾錢囉。點知五鐘意之後,個職員就行過黎拎走將張單再放返係我地面前(好冇禮貌咁叫我地埋左單先)。當時我同屋企人都呆左咁望住佢。之後屋企人終於忍吾住開口問佢,你好急咩?好趕時間咩?之後個職員先好老監咁講唔好意思。真係食到成肚氣。如果食物再好食但係態度差到咁,絕對係吾會再光臨。更何况食物唔係話好食。
當晚8點幾鐘,見冇人排隊就打算同屋企人試下食依間拉麵。

點知一開始帶位果位職員就已經開始黑面。

到準備點餐,叫左幾次都冇人踩我地(但佢地當時吾係忙緊)

2022-12-26
Type of Meal