2024-01-26 399 views
差! 差! 差!食物差! 服務差!叫了兩個餐,雜菌炒金邊粉同啖啖蟹肉奄列。落咗十幾分鐘咩都無上,反而隔離枱遲落單,一落就上餐湯。問職員是否漏單,竟然話處理中。等隔離枱上埋主菜我地餐湯先上。雜菌炒金邊粉,得幾片磨菇都夠膽叫雜菌,其他料得豆乾、芽菜、蔥片等,料少得可憐。最離普的係,金邊粉好硬身,口感似生米,應該係乾的金邊粉未用熱水煮透就攞去炒。夾硬食咗幾啖就放棄了。啖啖蟹肉俺列徧油膩,蟹肉也不是啖啖,十分普通,基本上得蛋味,茶記的仲好食過佢。埋單叫職員,示意會來,等了幾分鐘都末來,再叫另一個先埋到單。總括呢講,你要的需求,都必須叫人兩次,好悲哀😞。漏單又唔認錯。份量少,味道麻麻,服務對唔起價錢。兩人連加一要三百蚊。附近小店食泰式炒粉,平一半都好過呢間多多聲,仲免加一,包凍飲。
差! 差! 差!
食物差! 服務差!

。夾硬食咗幾啖就放棄了。

,仲免加一,包凍飲。