2022-09-26 664 views
今日lunch約咗朋友係屯門食,之前食過Reborn嘅All day breakfast,覺得都唔錯,所以就去咗再食多次!今次想試下唔同嘅菜式(加上想減肥同慳錢xd),所以就揀咗Egg benedict嘅Bread ($58)~ 裏面有麥包、煙三文魚、沙津菜、薯角同重點——egg benedict!!開頭睇都以為個份量會幾少,但估唔到上到枱都幾多!同埋係會飽嘅~ egg benedict煮得啱啱好,上面嘅汁都好好食,撈埋沙津菜同薯角,好正!個麥包就偏硬,但唔會好乾,幾有咬口。薯角都係即炸,所以上枱個陣好熱,食個陣就要小心~雖然餐廳好細,坐位唔多,所以如果想lunch time去食就要早少少啦,因為除咗年輕人之外,都有好多區內嘅人都會嚟食,有媽媽帶埋小朋友嚟,仲有買完餸嘅太太同學生。又抵食又高質嘅小店真係買少見少,除咗今次食嘅egg benedict之外, 佢地All day breakfast、意粉同咖啡都唔錯,大家如果經過/住附近都可以支持一下啊~
2022-09-14
$60 (Lunch)