我哋嗌咗Set C - PORK SPECIAL($780)同埋炸蛋梳乎厘($68)首先講咗呢個套餐嘅前菜先啦我覺得呢個釀冬菇伴柚子沙律真心幾啱我胃口👍👍因為食落去好香柚子味之餘亦都唔會太過酸食完呢個前菜真係好開胃而且釀冬菇食落去亦都幾甜跟住就講吓呢個Set嘅肉類啦分別有:濟州黑毛豬五花肉(300g)、濟州黑毛豬前上肩肉(150g)、特級豬頸肉 (150g)(好少有機會一次過燒咁大塊豬肉😅😅)黑毛豬五花肉食落去真係好Juicy而且油脂分布得啱啱好❤️❤️食多啲都唔會覺得好Heavy黑毛豬前上肩肉亦都完全做到油而不膩嘅效果🥳🥳而豬頸肉食落去亦都好煙靭、爽口之後就係嗰個其他嘢食啦明太魚麵食落去好有冷麵嘅感覺而且撈勻咗嗰啲明太子味道都幾唔錯👍韓式泡菜解酒湯飲落去幾入味(雖然我哋都冇飲酒😅😅)炸蛋梳乎厘真心幾特別😱😱呢個蛋食落去真係好Creamy(真係有少少似梳乎厘嘅感覺)最後就講埋我哋揀咗咩嘢飲啦我揀咗要朱古力旋風沙冰($38)飲落去味道都算幾濃郁🍫🍫而我朋友揀咗要薄荷椰子沙冰($38)呢杯飲落去味道都幾Fresh值得一提嘅係呢間舖頭先係正宗嘅韓珍‼️‼️

首先講咗呢個套餐嘅前菜先啦
我覺得呢個釀冬菇伴柚子沙律真心幾啱我胃口👍👍
因為食落去好香柚子味之餘亦都唔會太過酸
食完呢個前菜真係好開胃
而且釀冬菇食落去亦都幾甜

跟住就講吓呢個Set嘅肉類啦
(好少有機會一次過燒咁大塊豬肉😅😅)
黑毛豬五花肉食落去真係好Juicy
而且油脂分布得啱啱好❤️❤️
食多啲都唔會覺得好Heavy
黑毛豬前上肩肉亦都完全做到油而不膩嘅效果🥳🥳
而豬頸肉食落去亦都好煙靭、爽口

之後就係嗰個其他嘢食啦
明太魚麵食落去好有冷麵嘅感覺
而且撈勻咗嗰啲明太子味道都幾唔錯👍
韓式泡菜解酒湯飲落去幾入味
(雖然我哋都冇飲酒😅😅)
炸蛋梳乎厘真心幾特別😱😱
呢個蛋食落去真係好Creamy
(真係有少少似梳乎厘嘅感覺)

最後就講埋我哋揀咗咩嘢飲啦
我揀咗要朱古力旋風沙冰($38)
飲落去味道都算幾濃郁🍫🍫
而我朋友揀咗要薄荷椰子沙冰($38)
呢杯飲落去味道都幾Fresh

值得一提嘅係呢間舖頭先係正宗嘅韓珍‼️‼️