2023-09-08 352 views
段純貞其實開左都一段時間,不過一直覺得係好貴所以無試過,但同事最近試過一次話唔錯,而且有套餐都好抵食,於是今日就豪一次試下。有少少失望既係之前同事包野飲$118既套餐已經消失左。所以今次係散叫,咁就少左跟餐既前菜同小食。蒜香手撕雞乾拌麵 $78雖然係出名牛肉,但係夏天我都唔係太想食湯麵,揀得既就只有乾拌麵,乾拌麵既選擇就只有雞,於是我揀左蒜香手撕雞乾拌麵,事關佢張相隻流心蛋吸引左我個麵黎到,賣相好得,同相一樣,而且超多雞絲,完全鋪滿左。撈一撈之後一食真心高質好食雞肉同左老少少既雞,有好濃既雞味,麵既口感少少煙韌好好味,配搭得好好不過食落會覺得咸左少少。至於隻蛋,本來以為係糖心,但不原來係流心,無平時既甜味,有少少香料味,都ok。另外值得一讚係個菜,張相只有一棵,但食食下會發現麵下面仲有兩棵,成件事健康左好多,絕對會再黎食!酥炸排骨麵 $78同事食左呢個酥炸排骨麵,佢話唔錯。佢俾左一小舊排骨俾我試,嘩係鹽酥雞口感既豬排,仲要係好有水準既鹽酥口感野飲分別叫左高山鳥龍奶綠 微糖招牌珍奶微糖相比之下,飲品既味道好一般,個人覺得微糖剛好,同事話都係太甜。下次可以唔洗特登叫野飲,終於明點解無左個連

蒜香手撕雞乾拌麵 $78
蒜香手撕雞乾拌麵

真心高質好食

酥炸排骨麵 $78
酥炸排骨麵

係鹽酥雞口感既豬排,仲要係好有水準既鹽酥口感

野飲分別叫左
高山鳥龍奶綠 微糖
招牌珍奶微糖

相比之下,飲品既味道好一般,個人覺得微糖剛好,同事話都係太甜。下次可以唔洗特登叫野飲,終於明點解無左個連野飲既餐

整體來講,野食真係好有水準好好味,一定會再食!野飲就算把啦。

蒜香手撕雞乾拌麵
酥炸排骨麵