有時候約三五知己dinner唔一定下下都西餐廳、日本菜......食下漢堡、飲杯drink再加個小食都唔錯丫~~~~雖然落雨天,但8點已經非常full!坐低之後當然係叫菜先........薯圈基本上係大人小朋友至愛脆薯圈上面淋上芝士,見到都流哂口水。可惜.....有點失望!!!原以為薯圈是脆脆的,可能因為放上芝士再焗o既時候令到薯條"林"左,如果係脆身就更加好~~~~看似最普通o既沙律,要做到好食都唔容易,但郤係咁多道中最驚喜普通沙律菜+蕃茄片+洋蔥圈,到底有咩特別?答案就係醬汁。沙律醋酸甜味適中,加上鮮"脆"嫩綠沙律菜,無錯入口真無好爽脆。以及特大蕃茄片,茄片既juicy又鮮甜,連平時唔好著茄o既我都想食多幾塊!主角當然係壓軸登場!!!!!!!!!!!!唔太好肉、偏向愛好素食o既我就最o岩食呢個burger。外脆內軟o既表層,裡面夾著4層餡料.....第一層:蘑菇用紅洋蔥炒過味道非常香口。第二層:龍葵菇,肉厚汁液多,size大至與漢堡扒一樣。第三層:新鮮大蕃茄片,味道鮮甜好juicy。第四層:牛油果。size與店內其他burger一樣,但可能內裡都係素菜關係,所以整體感覺唔會太hea
芝士旋風薯條
薯圈基本上係大人小朋友至愛
田園沙律

烤雙蘑菇漢堡
主角當然係壓軸登場!!!!!!!!!!!!
烤雙蘑菇漢堡
第一層:蘑菇用紅洋蔥炒過味道非常香口。第二層:龍葵菇,肉厚汁液多,size大至與漢堡扒一樣。第三層:新鮮大蕃茄片,味道鮮甜好juicy。第四層:牛油果。size與店內其他burger一樣,但可能內裡都係素菜關係,所以整體感覺唔會太heavy,仲可以一個人食哂tim

本店其實仲設有露天茶座,下次放工可以相約朋友一齊drink一drink

2015-07-20
田園沙律