2015-09-15 1498 views
呢間野對我黎講真係又愛又恨,野食唔貴,宵夜時段可以算平,是日靚湯的足料程度什至可比鴻X,但以一半價錢享受,係好抵。我推薦烏雞海螺瘦肉湯同冬瓜盅。兩款湯都十分之足料入味,正氣,份量夠。冬瓜盅更係一大個原盅燉,足足夠4個人飲,每人兩碗。另外小菜都抵食,亦多海鮮類揀,每碟都係80蚊左右,兩個人叫兩餸一湯仲可以打包,可想而知夠晒份量。我地今次另外叫左個本地龍蝦跟芝士伊麵底,龍蝦夠肉地,味道就不及過江龍蝦啦,但勝在有芝士伊麵底搭救,都夠晒味。美中不足的是某些staff的態度,大部份staff算nice, 係其中一個員工俾左個好差的經驗我,詳情不再說了, 不過明顯唔識咩叫以禮待客,食到條氣頂住就好無意義,最後我無同老細投訴,希望老細會自己發現問題員工,作出應份的指引啦。

• 例湯,冬瓜盅