2021-05-23
呢間又係雷聲大雨點小的餐廳,服務同食物質素都實在好一般,可以話係差👎🏿👎🏿😓環境:欣賞佢哋嘅環境係用手繪作主題,黑色白色咁樣,不過實在太恐怖,呢度白色長身,已經好反光,佢哋仲要開到盞燈鬼咁大,好燦眼,食得好辛苦👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿另外佢哋嘅梳化,超級恐怖,好矮,誠拓力好低,坐得好辛苦,太劣質👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿😓服務:已經坐得咁辛苦,但係佢哋仲要落咗單之後等咗半個鐘都冇人送食物,大概半個鐘先至攞啲水同碟過來,紙巾都冇一張👎🏿👎🏿👎🏿之後大概40分鐘先有食物,明明呢啲食物已經係預先準備好晒,唔明白點解要40分鐘,唔通係佢哋唔夠下午茶嘅架,要等人哋食完離開,先可以俾我?👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿食物:靚就靚啦,不過我叫餐牌上嘅下午茶餐,不過嚟到變咗第二樣嘢!完全唔符合商品說明條例!👎🏿👎🏿錢我就比齊晒,不過藍莓乳酪,見唔到有,我姑且當佢變咗做藍妹蛋糕,但係蘋果金寶,完全見唔到,林明頓蛋糕,完全見唔到!!!冇!👎🏿👎🏿咁點解仲要比原價?佢都減走晒我啲食物!事前都冇講清楚!!如果冇貨都起碼轉第二樣嘢呀,點會完全冇晒呢?👎🏿👎🏿同埋佢上面寫住嘅甜品是推介食物去咗邊度?👎🏿👎🏿
😓環境:
😓服務: