雅苑座

The Greenery
2019-10-27 5926 views
每逢6月份都會搵自助餐慶祝婆婆生日,今次上openrice 見呢間酒店有promotion ,我地就試下呢間晚餐自助餐。我地一行差唔多20個人黎到,餐廳一早安排好哂枱比我地。呢間自助式餐都算多野食,有凍海鮮(蝦、琵琶蝦、螺、長腳蟹腳)、鵝肝多士、燒味部、魚生、即煮麵食、熱盆、咖喱、甜品。我地咁多人有老有嫩都覺得好食。每人再有半隻新鮮蒸蒜蓉龍蝦、一隻聖子皇,好新鮮野味。如果有生蠔就再完美喇🙊我想特別推介佢既甜品,佢比起其他酒店既甜品多種類好多。佢每晚到都會推出超大既雜果拿破崙蛋糕,即刻切比人,佢既拿破崙嘅酥皮有好多層,加上佢既吉士唔太甜,超好食呀強烈推介

強烈推介