2025-08-27
蜜餞西班牙黑豚肉叉燒🐷 $268叉燒肉質好腍,但又唔會太肥膩,大人細路都啱食!蜜汁份量足夠,每一件都可以點到滿滿嘅蜜汁,而且下面有炭爐keep住保溫,由第一件食到最後一件都係熱辣辣嘅,果然喺呢度嘅招牌菜,嚟到必點!玫瑰豉油雞(半隻)🐔$288豉油雞整得好入味,雞髀肉好滑溜,份量都算幾多!炭火明爐燒鵝(例)🪿 $238燒鵝嘅油香味好重,屋企長輩好滿意!龍蝦肉泡勝瓜🦞$228如果鍾意食海鮮,又唔想自己郁手剝殼嘅,一定要試吓呢一個龍蝦肉泡勝瓜,入面嘅龍蝦肉全部都已經剝晒殼,而且味道鮮甜,每件勝瓜都吸收晒湯汁嘅精華,正!🤩🤩松茸菊花豆腐羮🍄🟫 $198呢一個菊花豆腐羹,簡直就係一件藝術品,一定要相機先食!📸 用松茸煲出嚟嘅湯頭真材實料,同樣都濃味好飲!松茸響螺燉海參 🐚$238媽咪成日話女人唔補好易老,所以我今日都叫咗一個松茸響螺燉海參補補佢!響螺令到成個湯鮮味提升唔少,好味又有益!養顏燕窩奶凍🥛$108奶凍奶味濃郁,配合埋養顏嘅燕窩,女士必點啊!
玫瑰豉油雞(半隻)🐔$288
豉油雞整得好入味,雞髀肉好滑溜,份量都算幾多!
炭火明爐燒鵝(例)🪿 $238
燒鵝嘅油香味好重,屋企長輩好滿意!
龍蝦肉泡勝瓜🦞$228
松茸菊花豆腐羮🍄🟫 $198
松茸響螺燉海參 🐚$238
養顏燕窩奶凍🥛$108
奶凍奶味濃郁,配合埋養顏嘅燕窩,女士必點啊!