2022-11-28 643 views
搭船去北角食lunch~揾到依間坐得幾舒服嘅cafe裝修簡單~感覺幾舒服~安安靜靜可以傾吓計套餐都好抵食~有:是日餐湯或田園沙律、主菜、飲品叫咗兩個餐~一個要田園沙律~另一個羅宋湯~salad菜都好新鮮~羅宋湯有牛肉粒幾濃小辣地中海海鮮pizza~有:青椒絲、蝦、魷魚、蜆肉、洋蔥粒~pizza底冇茄汁醬~所以係靠芝士搭救唔會咸~pizza厚底餅邊比較乾三文魚卡拜尼意粉賣相好吸引~得一舊細煙三文魚片~份量少D喎~白汁好香好creamy~煙肉片、蘑菇片仲有少許紅蘿蔔絲~再加上炸好嘅煙肉粒好夾叫咗熱奶茶~似係即溶奶茶好甜唔好飲~另外一杯+$4升級即磨咖啡~好濃好香嘅咖啡呀服務都好好~sofa座好舒服同朋友傾計一流
搭船去北角食lunch~揾到依間坐得幾舒服嘅cafe

裝修簡單~感覺幾舒服~安安靜靜可以傾吓計
套餐都好抵食~有:是日餐湯或田園沙律、主菜、飲品

Salad、羅宋湯

地中海海鮮pizza