The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-05-18 25 views
估唔到銅鑼灣開嘅一間新嘅餐廳、營業唔算太耐、除咗佢個裝修好奢華好靚之外,呢度啲嘢食都好高質素㗎!餐廳風除咗有潮流觸仲覺得好舒適! 重點嚟啦,有個重點半自助套餐除咗有一款主菜、兩款小食、仲有濃湯、飲品🍸甜品之外,出面仲有個半自助嘅形式拎食物!半自助餐的食物包括有;蔬菜沙律,自選沙律配料自選醬料!炸單骨雞翼及炸薯條、沙律醬細多士、蔬菜西蘭花,椰菜花,雜錦沙律、最後當然由我好鍾意嘅薯仔沙律!仲有沙律通粉、蕃茄沙律醬等等!當然仲有甜品蛋糕仔!都係任食㗎!主菜方面,我哋叫咗個安格斯牛漢堡,拼太陽蛋薯條!安格斯牛勁大塊,再配合埋芝士太陽蛋食滋味無窮!薯條炸得唔油膩好食!另外再叫咗兩個意粉;卡邦尼意粉芝士濃度啱啱好再配合煙肉食得更加滋味!另外就係蕃茄肉醬意大利粉!味道香濃,食落去啖啖都係肉醬!飲品方面,選擇咗熱嘅奶茶、味道自然落堂都好夠味道!估唔到咁多嘢食都只係夾埋$250左右一個人真係好抵!grill and chill銅鑼灣二期廣場3樓(壽司郎隔)

重點嚟啦,有個重點半自助套餐

grill and chill
銅鑼灣二期廣場3樓(壽司郎隔)