行開旺角成日經過銀城廣場㗎,知道上面好多嘢食㗎😋今次就去試下睇下有乜嘢正嘢食先 🤩見到有一間呢食西餐😅阿女又話要食卡邦尼意粉🤣😂好啦就入去試下啦😁因為可能夜晚入嚟喇所以好浪漫呀😍好耐冇嚟過啲咁浪漫嘅餐廳啦 ❤❤💋睇下食咩好呢😋好啦就點個卡邦尼意粉,因為小姐佢點㗎嘛😂🤣咁佢又話鍾意飲熱情果茶喎咁就叫熱情果梳打畀佢啦🎈咁order一渣,係抵啲嘅一渣88蚊可以有四杯咁多🍹如果一杯要56蚊呀🤭 真係嚟咗一渣熱情果梳打好好味呀😋裏面有啲蘋果粒好清新呀❤唔太甜👍正!咁我就鍾意食豬手嘅,咁就見到有個火焰德國咸豬手,睇下幾靚大件, 侍應點火畀我哋睇住燒嗰隻鹹豬手好靚㗎😍😍woo 脆卜卜呀d肉汁好多d肉仲好軟淋淋yummy,睇吓隻鹹豬手就知啦!幾大隻兩個人都食唔曬啦🤭🤭你話係咪真係大件夾抵食👍👍👍因為小姐想食雞翼呀😆咁我見到佢有水牛雞翼嘅...不過水牛城雞翼有少少辣🌶咁侍應好好㗎👍佢建議我食黃到金鹹蛋黃雞翼💋小朋友好鍾意食🤩估唔到真係喎小朋友真係好鍾意食呀👍佢全部ko曬啲鹹蛋雞翼呀🤭🤭卡邦尼意粉上面有芝士同溫泉蛋呀!撈埋一齊原來好大兜架😋呢碟卡邦尼意粉可以兩個人食呀, 小姐食到停唔到口啊佢話好好味呀👍👍

卡邦尼意粉上面有芝士同溫泉蛋呀!撈埋一齊原來好大兜架😋呢碟卡邦尼意粉可以兩個人食呀, 小姐食到停唔到口啊佢話好好味呀👍👍👍🤣😂🤣

夜晚望出去過景色真係好靚㗎❤❤❤

#katkatfoodies