2024-05-16 16 views
好耐無食過蒸氣火鍋,帶媽媽去食下好嘢,每日都係母親節✌️✌️⭐️九品芝麻套餐有前菜沙律、章魚小丸子2粒沙律好爽口,清新幾好食,章魚小丸子都整得好彈牙👍🏻👍🏻脆卜卜唔會淋到一pat嘢咁😋😋海鮮方面有白蜆、蝦、鮮魚片、大蜆、蚌、鮑魚,依家+$1,仲可以換多隻鮑魚,好抵呀!😍😍鮑魚好大,超新鮮。每張枱都有寫明海鮮蒸嘅分鍾,我建議蒸多1,2分鐘,因為海鮮要徹底煮熟先好食呀!仲有3款肉類揀2款,我揀咗牛肉同雞肉,仲有3寶丸。因為我已經蒸晒海鮮,其餘個啲我選擇打邊爐,一次過碌晒落去😆😆3寶丸好彈牙,其中一個係薑汁皮蛋貢丸好重薑味,好食👍🏻👍🏻仲有蔬菜盤同米粉,可以揀粥底,不過我唔食芋頭,所以揀咗米粉,份量好大,起碼食咗兩大碗,米粉索晒海鮮精華,好正😋😋

⭐️九品芝麻套餐
有前菜沙律、章魚小丸子2粒