2020-09-05 941 views
依種特色熱狗感覺好似係外國food truck食到嘅街頭小食咁😎因為知係即叫即整 所以預先打電話去落order 二十分鐘後去到拎已經有 再拎返屋企食 可能耐左少少又唔記得打開個盒透氣 個包淋左少少(所以如果想食脆口真係寧願等佢即整)當日係叫左德國酸菜熱狗🌭️,算係鋪頭新推出嘅口味,熱狗腸係用紐綸堡腸。好鐘意佢嘅配搭,因為自己唔係幾鐘意好多醬嘅熱狗,依個加酸菜就岩晒我,好清新既味道,香港人都岩嘅口味黎,唔會真係太酸架。後記:第二次想再去幫襯,見到門口都有三四個人等緊,然後仲有一個外賣單,聽到話等左十五分鐘仲係整緊,所以就唯有等下次啦~

德國酸菜熱狗

2020-08-14
TakeAway
$38 (Tea)
德國酸菜熱狗