個FD專登order要陪佢食大阪燒, 其實呢, 我地一開始係去某商場果間既, 但係排左成個鐘仲未入得去..最後放棄先去呢間XD去到呢間, 可能少人講, 一入就有位, 不過見慢慢都坐滿左, 仲有好多日本人入黎食, 我諗都唔會唔正宗掛~好, 入正題講返好野食先我地叫左一份大阪燒, 小丸子, 牛小排同埋當天有優惠附送既兩條小香草腸全部都自製既, 材料都好足, 而每張台都會有教學紙, 教你步驟同次序,不過我地都有少少 雞手鴨腳,好彩地果位唔知老闆定店長好好招待, 慢慢教我地方法點樣易D整~ 幫我地整左一粒小丸子, 跟住又俾返我地慢慢整哈哈最後成品都尚算OK la haha 味道都唔錯, 材料放齊係到俾你任落既~過程好開心, 可以玩又可以打下卡show下自己既廚藝~至於牛小排我個人覺得可嗌可唔嗌, 真係唔係特別有牛味, 呢份比起大阪燒同小丸子就有點失望,所以我覺得下次黎都係食呢兩樣就夠~

好, 入正題講返好野食先

不過我地都有少少 雞手鴨腳,

過程好開心, 可以玩又可以打下卡show下自己既廚藝~

所以我覺得下次黎都係食呢兩樣就夠~