今日同老公來到西營盤一間好有格調美國風的cafe,入到店內感覺有點似酒吧,但又好寧靜,播住英文歌,餐廳唔算多人,同多外國人幫襯播住英文歌,好有格調美國風,小店,多外國人,好chill唔算多人,餐具好靚🍞All day American breakfast $90滿豐富!有茄汁豆、蘑菇、酸青瓜、蕃茄、太陽蛋、煙肉、薯仔波、香腸、toast,不錯的🍔Burger $120呢個burger超好食!漢堡好juicy,牛的味道好濃厚充滿牛油香,再配上芝士、青瓜、蕃茄、生菜、甜辣的醬汁,好惹味但一點也唔油膩!🐔Cajun wings $60雞翼炸得好juicy又脆口,呢隻辣椒粉jo也是第一次食,好香但又唔會太辣,好好食👍🏻☕️dirty $49呢杯真係大讚!冰凍的玻璃杯,加上熱咖啡和凍奶,入口細滑但咖啡好香濃,好正!整體相當不錯,環境好舒服,食物質素高又唔係太貴,值得一提餐具真係好靚🥰.同好鐘意個老闆,係外國人但會講流利廣東話,食完會去每一枱傾計,令我諗起以前去英國旅行好多餐廳都會主動同顧客傾計,原來老闆對burger 同coffee都好有研究,所帶來到香港就開了呢間cafe,同咁岩老闆研究緊新菜式

🍔Burger $120

🐔Cajun wings $60

☕️dirty $49

同好鐘意個老闆,係外國人但會講流利廣東話,食完會去每一枱傾計,令我諗起以前去英國旅行好多餐廳都會主動同顧客傾計,原來老闆對burger 同coffee都好有研究,所帶來到香港就開了呢間cafe,同咁岩老闆研究緊新菜式邀請我哋試菜,想整中西fusion style,好欣賞不斷求進步👍🏻