2019-09-16 79 views
中秋節度度都多人,年年就食開碼頭個邊個幾間,今年就想舒服少少,去完屯門公園再去vcity 呢間聰少甜品到食糖水。話晒係中秋節,都幾full下,但都要等下位,大約十分鐘內到就有位。坐底左一陣,都無人抹枱,又無menu.... 人手都幾吾夠..之後我同朋友分別叫左個芝麻糊 ($28)同埋楊枝甘露豆腐花($49)。之但係朋友差吾多食完都未上芝麻糊不過芝麻糊都幾香,口感幾滑,但對比起我之前食有d稀... 至於楊枝甘露豆腐花就真係吾係咁抵食,雖然吾錯,但真係細兜,吾值咁貴。雖然係繁忙時段,但都想注意下清潔問題,托盤上有污跡,就算幾好食都大打折扣。

2019-09-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner