2018-09-21 1120 views
女朋友生日book咗呢間餐廳,位於尖沙咀麗景酒店38樓,當日6:45就已經到洒店,因為怕坐唔到窗口位😂😂😂一入門口就有位侍應招呼去呢個窗口位當日叫咗一個set dinner, 一個蟹沙律, 同埋一個bone marrow risotto 另外再叫多個甜品用嚟慶祝生日呢個蟹沙律係用一個冰球裝住出嚟,佢除咗有說蟹肉上面重鋪左一層芒果,整體呢一款食物幾好食,不過價錢應該有一部份都去咗呢個冰球到😂😂呢個係set dinner 嘅食物係包埋甜品㗎呢個就係bone marrow risotto, 整晩覺得呢樣菜最麻麻,好鹹同埋嗰個bone marrow 冇乜肉食,得最上面一層薄薄嘅肉😅全晚最期待嘅甜品,廚師即場係你面前整,係好天然嘅玫瑰花味雪糕配一對真嘅玫瑰花,但係個雪糕好快融要影相就要快啲

一入門口就有位侍應招呼去呢個窗口位

呢個係set dinner 嘅食物係包埋甜品

全晚最期待嘅甜品廚師即場係你面前整,係好天然嘅玫瑰花味雪糕配一對真嘅玫瑰花,但係個雪糕好快融要影相就要快啲
2018-09-08
Celebration