2018-01-16 494 views
上網睇到Facebook有$88炸雞放題,就諗住同朋友一齊試吓啦。我哋一行入去,個地下好似有好多膠水咁,行步路都癡粒粒,好核突。跟住我哋坐低左就諗住叫炸雞,點知要叫好耐啲waiter先會留意到,同埋佢哋平時都唔係好留意有冇客人叫佢哋。跟住我哋落order嘅時候,我哋就叫咗蜜糖、甜辣、原味同埋烤醬,但係個waiter完全冇覆我地單同埋你都冇回覆我哋,佢只係點下頭,一粒聲唔出就走左。跟住等左10分鐘左右,啲雞就嚟咗。都幾大碟。但係佢整埋一碟,完全分唔到邊隻味打邊隻。同埋佢啲雞一啲都唔熱,只係有少少暖,同埋啲雞肉炸到乾晒,仲乾過KFC。只係有將嗰啲甜辣味冇咁乾,但係個醬調味得一啲都唔好食。同埋原味嘅雞胸肉好乾好似沙紙咁同埋佢芝士味已經賣晒,冇得試。所以我情願俾貴少少,食返啲非放題嘅炸雞。
同埋佢芝士味已經賣晒,冇得試。
所以我情願俾貴少少,食返啲非放題炸雞
2018-01-15