【大件夾抵食😝必試火腿蛋白庵列/豉油王雞翼】一直都頗喜歡嘗試唔同特色冰室,呢間老字號嘉樂冰廳之所以咁受歡迎,就係因為佢全部都大件夾抵食,仲好好味添!😍火腿蛋白庵列巨型奄列用蛋白煮成勁足料火腿 配埋茶記餐包😍豉油王雞翼呢個雞翼 真係好入味大大隻肥美雞翼好滋味又多肉😍 菠蘿冰正常港式菠蘿冰清涼解渴💬點評呢間嘢真係好抵食 兩個人share嗌兩個嘢飲已經好飽 ♥性價比極高可以一戰如果大家覺得我review得ok,可以follow 我IG @hkdine360(📍荃灣) 嘉樂冰廳 (新村街)荃灣新村街40B號地舖#hkdine360 #hkfood #hkfoodie #荃灣 #冰室 #荃灣餐廳 #火腿奄列 #性價比 #豉油雞翼 #菠蘿冰 #foodiehk #吃貨 #餐廳推薦 #打卡 #打卡餐廳
【大件夾抵食😝必試火腿蛋白庵列/豉油王雞翼】

兩個人share嗌兩個嘢飲
已經好飽 ♥

性價比極高
可以一戰

(📍荃灣) 嘉樂冰廳 (新村街)
荃灣新村街40B號地舖

• 火腿蛋白奄列