2019-12-25 629 views
24/12 Christmas Eve ,第一個同我過既唔係我老公 ,而係一個女人😂 ,一個亦師亦友既前上司 。☆☆☆☆☆☆☆☆呢間餐廳係隨意係網上搵到 ,望過價錢range,晚餐既價位的確係貴 ,不過座落係中環呢個中心地帶也不為過 ,但lunch二百零蚊又接受到 於是就book左同朋友渡聖誕前夕😄😄 。食完覺得物有所值 ,係可以再encore ,埋單仲有張$50 coupon送 🥰 ,即係叫我地下次再黎者😂 我地應該都會。😍☆☆☆☆☆☆☆☆我order既西班牙🇪🇸黑毛🐷鞍幾出色 ,肉質一啲都唔韌 ,外層煎得香 ,裡面剛剛熟 ,且入口鬆化 ,份量唔吝惜 ,墊底既紫薯蓉粟米🌽同樣無馬虎🐯 ,甜到入心❤️ ,夠曬應節啊!☆☆☆☆☆☆☆☆個set包前菜 🥗/🍲 、主菜同埋餐飲。份量都好夠食。 Merry Christmas ah🎄🎄🎉🎉🎉!

2019-12-24
$225 (Lunch)
Celebration
Xmas's Eve