2022-07-06 1915 views
📍鬼金棒 (尖沙咀)📮尖沙咀金馬倫道20號地舖.相信大家心目中都會有啲餐廳, 有啲食物, 相隔一排會突然好想再食🙃鬼金棒既拉麵就係比到我呢種感覺.🙎🏽‍♂️味玉辣麻味噌拉麵HKD100💁🏻‍♀️炒豆芽菜辣麻味噌拉麵HKD100我地分別叫左1️⃣味玉辣麻味噌拉麵2️⃣炒荳芽菜辣麻味噌拉麵, 唔食得太辣既我地order 小麻小辣🌶追求食住呢碗麻辣拉麵而流汗既感覺呢度既叉燒類似東玻肉, 有少少肥脂, 炆煮好後放落辣辣地既湯底入面再索下啲汁, 非常惹味😛麵質方面, 呢度用既係粗麵, 麻辣湯底濃稠, 令麵條更容易掛汁, 就算無任何餸/配料應該都可以食哂成碗麵🔥肉碎飯 HKD35已經第三次黎, 決定除左食拉麵, 要試啲新野, 所以追加埋個肉碎飯🍚用試拉麵既肥叉燒整碎做成肉碎, 肉碎juicy美味, 輕鬆足夠餸完一碗飯😋.相信唔洗好耐, 隔一兩個月內, 又會再黎拜訪呢間非一般既拉麵名店🍜.整體環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物味道:🤤🤤🤤🤤🤤服務態度:🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼物超所值:💰💰💰💰回頭基率:💨💨💨💨💨.#nonstopeatingdiaryjapanese #nonstopeatingdiary日本菜 #nonst
📍鬼金棒 (尖沙咀)
📮尖沙咀金馬倫道20號地舖

#nonstopeatingdiaryjapanese
#nonstopeatingdiary日本菜
#nonstopeatingdiaryramen
#nonstopeatingdiary拉麵
#nonstopeatingdiarytsimshatsui
#nonstopeatingdiary尖沙咀
2022-06-12
$150 (Lunch)
味玉辣麻味噌拉麵
炒豆芽菜辣麻味噌拉麵