2018-11-14 63 views
春園街應該大家都聽過啦,係佢旁邊條街就叫廈門街,一整條食街咁,好多種類既食舖,同事話想食下拉麵🍜,所以就黎左呢間《一虎拉麵🍜》,見到都有幾個人排隊中,因見到店舖都唔係太大,20個座位左右到,等左15分鐘左右就有位啦!店員比左個menu我地睇,每人一張紙自己劃自己想叫既拉麵,仲有可以選擇麵既種類同軟度,配料有蔥同木耳,最後叫左2碗拉麵🍜(黑虎同一虎特選),每張檯都有凍檬加水比客人自己倒,無料的!拉麵🍜黎啦!果然係一虎特選,真係咩料都有,夾埋微辣既芽菜同埋自己磨既芝麻粒特別香口,個粗麵配豬骨湯底超入味,紫菜夾埋叉燒黎食,另外仲有隻溏心蛋,蛋黃流晒出黎!另外黑虎拉麵🍜豬骨湯底配黑蒜油幼拉麵,都有3塊叉燒,好唸好入味,又很多香蔥同爽口木耳,食時很有口感!超滿足既晚餐!😋😋😋++++++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩大家比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
++++++++++++++++++
辣芽菜