2011-01-10 7 views
話晒新開, 一定要試下。WAITER姐姐好NICE, 話有新味出左。 好熱情話俾我地試下。試左個PEACH味, SORRY, 完全食唔到有味。 似放左粒冰入口。OH。。。。 佢話因為之前整定既SAMPLE, 放左入冰箱, 所以TEXTURE 會唔同。算啦。 唔試了, 都係要返原味, 估佢會好D。 因為係WAITER姐姐唧既, 佢一唧已經差唔多滿一杯。WAH。。。冇客都唔好0甘迫人要0甘多啦。想CHOOSE TOPPINGS, 但CHOICE唔多。 CHOOSE左少少STRAWBERRY+朱古力碎。0甘就$46, 好貴AR。。。一放入口, OH。。。。唔係AR。。。又係冇味。。。。。唔好話甜, 酸, 係咩味都冇。 仲好似有D冰粒。。。唉。。。唔好0甘啦。。。。。落多D YOGURT粉, 少D水。。。多D誠意好唔好?!STRAWBERRY 又唔靚, 淡淡的。 最衰連朱古力碎粒(SUPPOSE最安全既TOPPING)都係唔OK。 你話甜甜地都冇問題。 你CHOOSE D CHEAP既朱古力碎粒,咩味都冇。。。0甘點AR?!唔會有下次。SORRY太古果邊仲要新開左YO MAMA, 睇來D間唔改
話晒新開, 一定要試下。
算啦。 唔試了, 都係要返原味, 估佢會好D。
因為係WAITER姐姐唧既, 佢一唧已經差唔多滿一杯。
WAH。。。冇客都唔好0甘迫人要0甘多啦。
想CHOOSE TOPPINGS, 但CHOICE唔多。
CHOOSE左少少STRAWBERRY+朱古力碎。
0甘就$46, 好貴AR。。。
STRAWBERRY 又唔靚, 淡淡的。
唔會有下次。
SORRY
太古果邊仲要新開左YO MAMA, 睇來D間唔改善, 都好快BYE BYE~!
2010-12-24
$46 (Tea)