2013-11-07 1947 views
由於當日想去的地方滿了, 所以便上網找找有什麼好去處, 見這間餐廳好多人讚, 而且食物style好合心水, 於是馬上打電話去Book 位了。地點位置有些隱蔽, 我們也找了一陣子, 門口有錶位可泊車, 餐廳地方不大, 座位不多, 約30 個! 環境似一般茶室只是燈光較暗。我們order 了自選車仔意粉, 當日廚師推介的豬扒, 黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩(超長的名 ), 另外order 了2 客甜品 心太軟和梳乎厘, 基本上除了那個超長名外型似三文治的Pizza比較好吃外, 其他完全沒有驚喜, 味道完全唔掂, 我完全唔enjoy這餐Dinner, 質數一般, 價格並不平宜, 這餐合共 HK$540, 用這價錢我相信一定可以有更好味更好環境的其他地方, 唔明點解咁多人讚, 我地中伏了, 永遠再見了金船長! (>.<)
我們order 了自選車仔意粉,
當日廚師推介的豬扒,
黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩(超長的名 ),
黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心比薩
另外order 了2 客甜品 心太軟和梳乎厘,