和牛專門店,多款式盛宴,味蕾新體驗🤤——A5和牛三文治 ($398)好好食!!首先和牛厚,多士薄,呢個厚薄嘅配搭啱啱好👍🏻始終和牛先係主角嘛!吉列和牛正到,吉列皮脆,粉嫩嘅和牛好嫩好濃味😍入面有類似沙律醬,加埋面頭嘅魚子醬,令成件事嘅味道昇華咗☺️多士烤得脆脆的!🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥🐥 (5/5).和牛海膽紫菜Taco ($328)覺得呢個免治和牛嘅油香比三文治更加濃!係真係油脂四溢嗰種😆好在有海膽嘅鮮甜味中和返啲油膩感!略嫌下面嘅紫菜米餅有啲唔夠脆~🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥 (4/5).肉食者 ($688)有牛舌、肩胛肉、西冷,同三角腩🤩店員建議順次序食~個次序係感覺係由冇咁油去到最多油脂(?)😋牛舌爽口冇根,不過唔算濃味,建議點醬/鹽食😛覺得最好食係肩胛肉同三角腩,肩胛肉雖然排第二,但其實油脂都好充足,而且牛味最濃😍三角腩超厚肉,入口甘香~🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥🐣 (4.5/5).和牛肉眼海膽串($388)以為得和牛同海膽?其實入面包住燒帶子😍其實冇海膽嘅話已經會好好食,加埋海膽更加鮮甜,口感豐富咗☺️不過有亮舊落咗特別多黑椒,嗆到蓋過嗮地味,扣少少分🤏🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥🐣 (4.
和牛專門店,多款式盛宴,味蕾新體驗🤤
——
A5和牛三文治 ($398)
🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥🐥 (5/5)
和牛海膽紫菜Taco ($328)
🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥 (4/5)
肉食者 ($688)
🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥🐣 (4.5/5)
和牛肉眼海膽串($388)
🈯️推介指數: 🐥🐥🐥🐥🐣 (4.5/5)
菠蘿雪芭 ($68)
原隻菠蘿咁上😍好香菠蘿味!清新嘅感覺好適合食完啲燒肉啊,油膩嘢之後食😆食完成個人透心涼~
‼️終極之評分‼️
✍🏻味道: 4.5/5